Tacker Nieten Kopen – De Beste Keuzes en Tips

Tacker Nieten Kopen

Tacker nieten kopen doe je bij Everwin. Everwin Nederland is een vooraanstaande leverancier van tacker nieten in verschillende series, waaronder de 11 serie, 80 serie en 90 serie. Met een ruim assortiment en uitstekende kwaliteit biedt Everwin Nederland de perfecte nietoplossingen voor diverse toepassingen. Hieronder vind je antwoorden op de gestelde vragen, evenals belangrijke informatie over tacker nieten.

Wat zijn Tacker Nieten?

Tacker nieten zijn kleine metalen pinnen die worden gebruikt om materialen zoals stoffen, karton, hout, en plastic snel en stevig aan elkaar te bevestigen. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt met een tacker, ook wel een nietpistool genoemd. Tacker nieten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en uitvoeringen, zodat ze aan diverse behoeften kunnen voldoen.

Welke soorten nieten zijn er?

Everwin Nederland biedt verschillende series tacker nieten aan, waaronder de populaire 11 serie, 80 serie, 90 serie en 95 serie. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en toepassingsgebieden. De keuze voor een specifieke serie hangt af van de materialen die je wilt bevestigen en de compatibiliteit met tacker.

Tacker nieten 11 serietacker-nieten-80-serieTacker nieten 90 serie

Welk merk heb ik nodig?

Everwin Nederland biedt nieten die geschikt zijn voor zowel de tackers die zij zelf verkopen als voor tackers van andere merken. We hebben zelfs een handige “keuzehulp” ontwikkeld waarbij je jouw tackermodel kunt invullen, en de bijbehorende nieten worden weergegeven. Hierdoor kun je eenvoudig de juiste nieten vinden die perfect passen bij jouw tacker.

Hoe gebruik ik tacker nieten?

Het gebruik van tacker nieten is relatief eenvoudig. Plaats de nieten in de daarvoor bestemde sleuf in de tacker. Zorg ervoor dat je de tacker stevig tegen het materiaal drukt dat je wilt bevestigen en vervolgens de trekker overhaalt. Hierdoor wordt de niet met kracht in het materiaal gedreven. Het is altijd belangrijk om de instructies van jouw specifieke tackermodel te volgen voor veilig en correct gebruik.

Waar kan ik Tacker Nieten Kopen?

Everwin Nederland biedt een breed scala aan tacker nieten die je rechtstreeks  kunt kopen. Door gebruik te maken van onze keuzehulp of contact op te nemen weet je of de niet geschikt is voor jouw tacker.

We hebben een gebruiksvriendelijke website waar je het assortiment kunt bekijken en jouw gewenste nieten kunt bestellen. Daarnaast zijn er ook andere leveranciers en doe-het-zelfzaken waar je tacker nieten kunt vinden.

Prijzen tacker nieten

De kosten van tacker nieten variëren afhankelijk van de serie, het type, de maat en de hoeveelheid die je nodig hebt. Everwin Nederland hanteert concurrerende prijzen voor nieten, en bovendien bieden we staffelkortingen aan. Dit betekent dat hoe groter jouw bestelling, des te voordeliger de prijs per eenheid wordt.

Welke maat tacker nieten heb ik nodig?

De maat van de benodigde tacker nieten is afhankelijk van de dikte en het type materiaal dat je wilt bevestigen. Everwin Nederland voorziet in een breed assortiment aan nietmaten, zodat je de juiste maat kunt kiezen die geschikt is voor jouw specifieke klus. Raadpleeg de specificaties van jouw tacker en volg de aanbevelingen van Everwin Nederland om de juiste nietmaat te bepalen. Onze eigen nieten hebben de volgende specificaties:

11 Serie Tacker Nieten 

De 11 serie Tacker nieten zijn perfect voor werkzaamheden waarbij een breed bevestigingsmateriaal nodig is. Met een rugbreedte van 10.6mm bieden deze nieten de extra stevigheid die nodig is voor bijvoorbeeld isolatiemateriaal of constructiewerkzaamheden.

80 Serie Tacker Nieten

De 80 serie Tacker nieten zijn perfect voor werkzaamheden waarbij een breed bevestigingsmateriaal nodig is. Met een rugbreedte van 12.8mm bieden deze nieten de extra stevigheid die nodig is voor bijvoorbeeld isolatiemateriaal of constructiewerkzaamheden.

90 Serie Tacker Nieten

De 90 serie Tacker nieten zijn perfect voor werkzaamheden waarbij een breed bevestigingsmateriaal nodig is. Met een rugbreedte van 5.7mm bieden deze nieten de extra stevigheid die nodig is voor bijvoorbeeld isolatiemateriaal of constructiewerkzaamheden.

Zijn er speciale nieten voor bepaalde materialen?

Ja, er zijn speciale nieten beschikbaar voor bepaalde materialen. Bijvoorbeeld, voor zachte materialen zoals stoffen kan een fijndradige niet geschikt zijn om te voorkomen dat het materiaal scheurt. Voor hardere materialen zoals hout of plastic kunnen er nieten met een grotere diameter nodig zijn om voldoende stevigheid te bieden. Het is altijd raadzaam om de aanbevelingen van Everwin Nederland te volgen bij het kiezen van de juiste nieten voor specifieke materialen.

Everwin Nederland is dé betrouwbare partner voor hoogwaardige tacker nieten. Met hun uitgebreide assortiment, inclusief verschillende series, staffelkortingen en een handige keuzehulp, bieden ze de ideale oplossing voor al jouw nietbehoeften. Kies Everwin Nederland als jouw leverancier en verzeker jezelf van kwaliteit en betrouwbaarheid bij het bevestigen van diverse materialen.

Soorten Niettackers

Er bestaan drie soorten niettackers:

Everwin Nederland verkoopt enkel Pneumatische tackers en slagtackers. Dat betekent niet dat onze tacker nieten, niet geschikt zouden kunnen zijn voor jouw tacker. Onze tacker nieten zijn veelal universeel geschikt. Vele tacker nieten zijn geschikt voor tackers van merken als Makita, Bosch en Stanley.

Benieuwd naar het verschil tussen elektrische en pneumatische tackers? Lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Aanbod Pneumatische Tackers

Naast de tacker nieten die onze niettackers voorzien van bevestigingsmateriaal, hebben we een ruim aanbod Pneumatische Tackers:

Andere bevestigingsmaterialen

Everwin Nederland biedt naast tacker nieten, een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen aan:

Over Everwin Nederland

Met meer dan 120 jaar gecombineerde ervaring van de oprichters is EVERWIN® in 2012 opgericht om wereldwijd het verschil te maken in industriële bevestigingsoplossingen. Everwin Nederland biedt een totaaloplossing voor de professionele klusser en/of bedrijven:

EVERWIN® is dé leverancier voor bedrijven die vooruit willen in vertrouwen.

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident