Tacker Kopen bij Everwin Nederland

Een Tacker Kopen doe je bij Everwin Nederland. Dé expert op het gebied van niettackers, stripnailers, coilnailers en pinners. Met meer dan 120 jaar gecombineerde ervaring van de oprichters is Everwin in 2012 opgericht om wereldwijd het verschil te maken in industriële bevestigingsoplossingen. Daarom vind je de beste tacker voor jouw klus bij ons in de shop. Met een garantie voor kwaliteit en het aanbieden van snel en betrouwbaar gereedschap bieden wij de beste oplossingen voor jouw klus. De tackers van Everwin Nederland zijn te gebruiken bij verschillende toepassingen. Natuurlijk is het zo dat elke toepassing om een andere aanpak en ander gereedschap vraagt. Gelukkig dekken wij vrijwel alle toepassingen waaronder:

 • Pre-fab industrie
 • Gipsplaten
 • Afwerking en trim
 • Kisten
 • Wand- en dakbeplating
 • Meubilair
 • Algemene en machine constructie
 • Pallets
 • Panlatten
 • Schuttingen
 • Tuinhuisjes en schuren

Pneumatisch Gereedschap

Bij het kopen van een tacker moet gelet worden op de eigenschappen van een tacker. Onze tackers zijn pneumatisch. Dat wil zeggen dat ze werken op luchtdruk en niet op een accu. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de verschillen tussen pneumatisch gereedschap en elektrisch gereedschap. Echter is het niet zo dat er hierdoor minder druk zit op bijvoorbeeld onze spijkerpistolen, deze werken gemiddeld op een druk van 5 tot 8 bar. Pneumatisch gereedschap heeft relatief gezien een langere levensduur. Daarbij is er minder onderhoud benodigd én ligt de functionaliteit hoger en sneller. Al met al zijn er veel voordelen, maar de keuze voor een type tacker hangt altijd af van de klus én de gebruiker van de tacker. Pneumatische tackers worden namelijk veelal gebruikt door ervaren vakmensen. Grootste reden hiervoor is dat de werkwijze met pneumatisch gereedschap veel precisie vereist van de gebruiker.

 

pn90-coilnailer-online-kopen everwin-niettacker-scn65 tacker-online-kopen

                Everwin PN90                                               Everwin SCN65                                               Everwin SN40S2

 

Niet- en Spijkerpistolen

De niettackers van Everwin zijn ontworpen om met hoge snelheid en grote precisie een klus te kunnen klaren. In tegenstelling tot een accu tacker zijn onze niettackers bijna niet te stoppen. Met name vanwege het feit dat onze niettackers geen pauze nodig hebben om op de laden. Niettackers van Everwin zijn te gebruiken voor vele verschillende toepassingen. Waaronder algemene constructie, export verpakkingen en zelfs voor het dichten en vastmaken van kisten. Doordat onze tackers tot wel 15 schoten per seconden kunnen verwerken zijn ze ideaal voor grote klussen. Als gevolg hiervan worden onze niettackers dan ook vaak ingezet in de bouw en industrie. Ook onze spijkerpistolen bezitten de genoemde snelheid en precisie. Voorzien van een smart-trigger is geen enkele klus te ver gezocht voor het gereedschap van Everwin.

 

Schiethamer

Bevestigingsmaterialen van hoge kwaliteit

Naast ons assortiment aan tackers, nailers en pinners, hebben wij een ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen. Zo kunt u al het gereedschap voor uw klus samenstellen bij Everwin. Bent u al in bezit van een tacker? Puur op zoek naar bevestigingsmaterialen? Geen probleem! Ons assortiment aan rolnagels zijn niet alleen geschikt voor onze tackers, maar ook voor andere merken tackers. Benieuwd of wij de bevestigingsmaterialen hebben die geschikt zijn voor uw tacker? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij de keuze voor een tacker en/of de juiste bevestigingsmaterialen. Voor rolnagels/coilnagels, tacker nieten én stripnagels bent u bij ons aan het juiste adres. De visie van Everwin gericht op consistentie, efficiëntie en constante innovatie loopt zelfs door tot op de kleinste rolnagel.

 

rolnagels-online-kopencoilnagels-online-kopentacker-nieten-online-kopen

Topkwaliteit en Service

Naast kwaliteit en duurzaamheid bieden wij met onze expertise ook uitstekende service. Ten eerste geldt bij ons een niet goed, geld terug garantie. Ten tweede hebben wij een snelle levering, weinig of zelfs geen verzendkosten én bieden wij ondersteuning bij reperatie van onze producten. De betaalmogelijkheden in onze webshop zijn iDeal en Paypal, hierdoor kunt u veilig en vertrouwd een tacker kopen. Kies daarom Everwin voor perfecte kwaliteit. Onze tackers zijn ontwikkeld voor de beste vakmensen, die het beste materiaal verdienen. Liever in de winkel onze producten bekijken? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Naast onze eigen winkel in Grou hebben wij nog andere verkooppunten waar u van harte welkom bent om kennis te maken met ons en onze producten.

Hoge kwaliteit

Snelle Levering

Duurzaam

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident