Spijkers voor Senco Tacker

Spijkers voor je Senco Tacker

Op zoek naar spijkers voor een Senco Tacker?  Zoek je de juiste spijker voor jouw Senco Tacker? Lees dan vooral verder. Bij Everwin Nederland begrijpen we dat spijkers van hoogwaardige kwaliteit van essentieel belang zijn. 

Als leverancier van gereedschap en bevestigingsmaterialen bieden wij een breed scala aan coilnails die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. In dit artikel bespreken we enkele van onze topkeuzes voor jouw Senco tacker. Onder andere: stripspijkers en trommelspijkers.

Stripspijkers 34 graden

Everwin stripspijkers 34 graden ook wel stripnagels of D-kopnagels genoemd. Deze spijkers zijn een populaire keuze voor constructie- en houtskeletbouwprojecten.

Onze stripspijkers van 34 graden passen ook perfect in de stripspijkermachines van Senco.

In onze webshop hebben we bijvoorbeeld spijkers voor de volgende Senco tackers:

De nagels zijn leverbaar in de lengtes 50 / 65 / 75 / 83 en 90 mm.  D-kop stripspijkers zitten door middel van een papier strip aan elkaar verbonden. De kop van de nagel heeft de vorm van de letter D vandaar de naam D-kopnagels.

Everwin Nederland levert alternatieven voor de volgende Senco Stripspijkers:

Trommelspijkers voor Senco Tacker

Everwin heeft een ruim assortiment trommelspijkers. Trommelspijkers worden ook wel coilnagels of rolnagels genoemd.  Deze draadgebonden trommelspijkers zijn beschikbaar in conisch of vlak gewikkelde rollen. Benieuwd of deze spijkers in jouw senco tacker passen? Onze trommelspijkers passen goed in de trommelspijkermachines van Senco zoals:

Everwin levert trommelspijkers in de diktes 2.1 / 2.3 / 2.5 / 2.8 en 3.1 mm en lengtes tussen de 27 en 90 mm.

Alternatieven voor Senco trommelspijkers

Staat jouw tacker er niet bij? Of ben je op zoek naar brads voor een senco tacker? Ook als je gewoon wil checken of de spijkers in jouw Senco Tacker gaan passen kan je bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident