Spijkerpistool op luchtdruk

Spijkerpistool

Spijkerpistool – Everwin

Ben je opzoek naar een krachtig spijkerpistool op luchtdruk die je dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger kunnen maken? De spijkerpistolen van Everwin zijn sinds kort eenvoudig te bestellen via onze geheel vernieuwde webshop. Onze krachtige spijkerpistolen staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid, dit is duidelijk terug te zien in het ontwerp. Echter voelen onze machines niet zwaar aan en zijn makkelijk in gebruik. De verschillende spijkerpistolen op luchtdruk komen in verschillende vormen en maten. De verschillende spijkerpistolen op luchtdruk zijn ieder voorzien van hun eigen unieke specificaties. Hierdoor zijn deze in te zetten voor de meest uiteenlopende klussen.

Everwin is al meer dan 120 jaar actief in de industriële bevestigingsoplossingen. Wil je meer informatie over ons productaanbod? Bekijk ze in onze webshop. Heb je aanvullende vragen? Deze beantwoorden wij graag!

 

 

Een greep uit onze collectie

Voor zakelijke afnemers

Voor bedrijven die dagelijks actief zijn in de bevestigingsindustrie, bouw of isolatietechniek weten wij dat een goed spijkerpistool écht het verschil kan maken. Spijkerpistolen besparen niet alleen tijd maar zijn ook zeer eenvoudig te bedienen met één hand. De spijkerpistolen van Everwin zijn uitgerust met een groot magazijn, hierdoor kan op een constante manier worden doorgewerkt.

Los van de spijkerpistolen die wij aanbieden hebben wij ook andere pneumatische machines aan die je dagelijkse klussen een stuk eenvoudiger kunnen maken.

Is uw onderneming opzoek naar een vaste leverancier in spijkerpistolen en bevestigingsmaterialen? Everwin neemt deze verantwoordelijkheid graag op zich en voorziet uw onderneming graag van bevestigingsmachine’s en materialen.

Neem vrijblijvend contact op
Spijkerpistool op luchtdruk
Ringnagels

Kies het juiste bevestigingsmateriaal

Naast ons ruime assortiment spijkerpistolen op luchtdruk hebben wij ook onze eigen lijn bevestigingsmaterialen. Deze bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor verschillende merken en type spijkerpistolen. 

Weet je niet zeker welke spijker je nodig hebt voor je spijkerpistool op luchtdruk? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste bevestigingsmateriaal.

Bevestigingsmaterialen

Everwin Nederland

Everwin is echt een begrip in Amerika, ook niet zo vreemd aangezien Everwin al meer dan 100 jaar bezig is met de doorontwikkeling van deze machines. 

Mede daarom zijn wij enorm trots dat wij de officiële Everwin dealer in Nederland zijn.

Levering
Je bestelling wordt verzorgd door DHL. Zij staan (net als wij) bekend om een goede service én nette levering.

Levertijd
Je bestelling zal binnen 1 à twee dagen geleverd worden. Duurt de levering onverwacht toch langer? Neem gerust contact met ons op!

Garantie
Everwin heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel vandaar dat wij standaard 24 maanden fabrieksgarantie verlenen op iedere tacker.

Vraag en antwoord
everwin-pneumatics-groningen

Opzoek naar bevestigingsmateriaal voor uw tacker?

Bekijk ons ruime assortiment coilnagels, nieten en stripnagels.

Assortiment bekijken

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident