Spijkerpistool Kopen

Een spijkerpistool kopen doe je bij Everwin Nederland. Een spijkerpistool maakt het mogelijk om spijkers en/of nagels met hoge snelheid en precisie te schieten. Stripnailers zijn te gebruiken bij verschillende toepassingen bijvoorbeeld:

  • Schuttingen
  • Wand en dakbeplating
  • Tuinhuisjes en schuren
  • Panlatten

Voor verschillende toepassingen bestaan verschillende tackers. Everwin heeft een breed assortiment aan spijkerpistolen. Everwin biedt voor elke toepassing een gerichte oplossing.

Pneumatische spijkerpistolen

De stripnailers van Everwin werken niet op een accu. Ze zijn volledig pneumatisch. Dit houdt in dat onze spijkerpistolen werken op luchtdruk. Het vermogen van de luchtdruk ligt tussen de 5 tot 8 bar. Over de verschillen tussen een pneumatische tacker en een elektrische tacker is hier meer te lezen. Een pneumatisch spijkerpistool kopen doe je gemakkelijk in onze shop. Concluderend zijn de grootste voordelen van een pneumatische tacker:

  • Goedkopere aanschafwaarde
  • Relatief langere levensduur
  • Minder onderhoud benodigd

Echter hangen veel voor -en nadelen af van het toepassingsgebied, de klus én de expert die ermee aan de slag gaat. Tot slot heeft de contact fire bediening van Everwin heeft het voordeel dat een mooie afwerking bijna vanzelfsprekend is. Daarom is er geen naslagwerk te zien.

Spijkerpistool op luchtdruk

 

Rolnagels voor Spijkerpistolen

Naast ons aanbod aan tackers en nailers, hebben wij een groot assortiment aan rolnagels, stripnagels en tacker nieten. Daarbij ook draadgebonden, plasticgebonden, met een bolle kop of een platte kop. Everwin Nederland heeft ze allemaal. Natuurlijk zijn deze geschikt voor onze spijkerpistolen en niettackers. De rolnagels zijn echter ook geschikt voor andere typen/merken tackers of spijkerpistolen. Weet je niet zeker of onze nagels op je tacker passen? Wij helpen je graag

Waarom Everwin?

Met ruim 120 jaar gecombineerde ervaring bieden wij het beste gereedschap voor jou en je collega’s. Wij staan garant voor kwalitatief, snel en betrouwbaar gereedschap.  Een merk waar de bevestigingsindustrie op kan vertrouwen, door consistentie, efficiëntie en constante innovatie. Hierdoor is Everwin dé leverancier voor bedrijven die vooruit willen in vertrouwen. 

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident