Minibrads kopen

Minibrads kopen?

Minibrads kopen? Bij Everwin Nederland vind je een breed assortiment aan afwerknagels. We bieden verschillende maten en materialen aan die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of je nu een kleine klus of een groter project hebt, wij hebben de oplossing!

Aanbod bekijken

RVS & Gegalvaniseerd

Onze nagels zijn verkrijgbaar in zowel RVS als gegalvaniseerde varianten, allemaal van het type 18GA. Het type 18GA wordt veel gebruikt voor afwerkingen. In tegenstelling tot de DA-brads zijn de minibrads iets compacter en dunner, en staan ze recht op de strip. Het rechte ontwerp maakt ze gemakkelijk te laden in het magazijn van de tacker.

 

Minibrads-kopen

Toepassingen Mini Brads

Minibrads worden voornamelijk gebruikt in de glasindustrie, de bouw, meubelbewerking en de caravanindustrie. Ze zijn met name geschikt voor het bevestigen van plinten, lijsten, latten en andere fijne afwerkingen. Met minibrads kun je nauwkeurig en precies werken.

Minibrads met staffelkorting kopen

Bij Everwin Nederland bieden we een aantrekkelijke staffelkorting aan voor de aankoop van minibrads. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Zo kun je efficiënt inkopen en besparen op je projectkosten. Bekijk bijvoorbeeld de gegalvaniseerde minibrads met 20mm voor meer informatie over onze staffelkortingen.

Ruim assortiment bevestingsmaterialen

Everwin Nederland heeft daarnaast een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen. Verschillende series Tacker nieten, Coilnagels van hoge kwaliteit en stripnagels zitten in ons assortiment. Alles voor jouw Tacker dus. Heb je nog geen tacker? Ook dan ben je bij Everwin aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in de shop voor al onze Pneumatische Tackers, waaronder Coilnailers, Niettackers, Pinners en Stripnailers. Naast het gereedschap bieden wij ook compressoren aan.

Kortom, alles voor elke klus vind je bij Everwin Nederland.

Kies voor Minibrads van Everwin Nederland

Of je nu op zoek bent naar afwerknagels voor kleine of grote klussen, Everwin Nederland heeft de juiste minibrads voor jou. Met onze ruime keuze aan maten, hoogwaardige materialen en scherpe staffelkortingen ben je verzekerd van de beste kwaliteit en prijs. Bestel vandaag nog en ga aan de slag met jouw projecten!

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident