Hamertacker kopen

Hamertacker Kopen bij Everwin Nederland

Een Hamertacker Kopen? Dat doe je bij Everwin Nederland. Want naast ons ruime assortiment aan professionele niettackers, stripnailers, coilnailers en pinners bieden wij ook slagtackers aan. Een losse hamertacker, maar ook een aanbieding van een slagtacker inclusief 5000 tacker nieten, zodat je direct aan de slag kunt:

Slagtacker Kopen

Of je nu een grote klus aangaat of even snel iets vast moet nieten, onze hamertacker is door het ergonomische ontwerp niet alleen geschikt voor meerdere toepassingen maar gaat ook nog eens lang mee. Heb je al nieten en ben je op zoek om een losse hamertacker te kopen? 

Deze krachtige nietmachine heeft een soft-touch handvat wat het mogelijk maakt om er veel, lang en toch nog comfortabel mee te werken. Door de RVS afwerking van de hamertacker hoef je je geen zorgen te maken over roest van dit robuuste apparaat. 

 

Hamertacker Nieten kopen

De aanbieding van onze hamertacker bevat 5000 stuks gegalvaniseerde nieten van 10mm waardoor je direct voorzien bent van nieten. Meer nieten, of andere tacker nieten nodig? Neem dan een kijkje in ons ruime aanbod van tacker nieten. RVS of gegalvaniseerd in verschillende series en afmetingen. Óók wanneer je geen Everwin Tacker hebt hebben wij in vele gevallen wél de geschikte nieten voor jouw tacker.  

Gereedschap, bevestigingsmaterialen & Meer

Helemaal geen tacker nieten nodig, maar juist spijkers, brads en/of nagels? Ook dan kan je bij ons terecht. Kortgezegd heeft Everwin alles voor jouw klus. Pneumatisch gereedschap, bevestigingsmaterialen, compressoren en tackerolie. 

Over Everwin Nederland

Met meer dan 120 jaar gecombineerde ervaring hebben we één doel voor ogen: Een grote (bouw)steen bijdragen in de wereld van industriële bevestigingsoplossingen. Daarom vind je de beste tacker voor jouw klus bij ons in de shop. Met een garantie voor kwaliteit en het aanbieden van snel en betrouwbaar gereedschap bieden wij de beste oplossingen voor jouw klus.

Heb je vragen over de hamertacker, een pneumatische niettacker, ander gereedschap en/of bevestigingsmaterialen? Of ben je op zoek naar advies bij het vinden van het juiste materiaal dat past bij jouw klus? 

Neem dan contact op met één van onze experts. We staan met plezier voor je klaar, via de chat, mail en telefoon. Óh, én in onze winkel natuurlijk. Waar dan ook, je bent van harte welkom. Of bijvoorbeeld bij één van onze verkooppunten, zoals Donker Bouwproducten.

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident