DA Brads kopen

DA Brads kopen?

DA Brads kopen doe je bij Everwin Nederland. Met een ruim aanbod zijn wij dé leverancier van afwerknagels. In verschillende maten, materialen en toepassingsgebieden beschikbaar. Voor elke klus hebben we een oplossing!

Aanbod bekijken

RVS & Gegalvaniseerd

De nagels zijn zowel RVS als gegalvaniseerd beschikbaar van type 15GA. Type 15GA wordt ook gebruikt voor aftimmer werkzaamheden. Wanneer je ze tegenover de Mini brads zet zijn de 15GA brads iets groter, breder en zitten schuin op de strip. Doordat de DA Brads schuin op de strip zetten passen ze beter in het magazijn van de Tacker.

Toepassingen DA Brads

De afwerknagels worden voornamelijk gebruikt in de glasindustrie, de bouw, bij het bewerken van meubels en de caravanindustrie. Specifiek worden de nagels dus gebruikt voor plinten, lijsten, latten en andere bevestigingen in die trend. Voor het fijnere werk zijn de nagels dus erg geschikt.

Ruim assortiment bevestingsmaterialen

Everwin Nederland heeft daarnaast een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen. Verschillende series Tacker nieten, Coilnagels van hoge kwaliteit en stripnagels zitten in ons assortiment. Alles voor jouw Tacker dus. Heb je nog geen tacker? Ook dan ben je bij Everwin aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in de shop voor al onze Pneumatische Tackers, waaronder Coilnailers, Niettackers, Pinners en Stripnailers. Naast het gereedschap bieden wij ook compressoren aan.

Kortom, alles voor elke klus vind je bij Everwin Nederland.

Over Everwin Nederland: De officiële importeur van Everwin Nederland en de Benelux!

– Snel en betrouwbaar gereedschap

– Gecreëerd voor jou

– Kwaliteit gegarandeerd

– Ruim 120 jaar gecombineerde ervaring

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident