Tacker Reparatie: Professionele service en reparatiediensten

Tacker reparatie

Bij intensief gebruik kan het voorkomen dat je tacker reparatie of onderhoud nodig heeft. Bij Everwin Nederland bieden we professionele service en reparatiediensten voor tackers. In dit artikel bespreken we de Everwin Servicebeurt, het vervangen van de slagpen en een speciale inruilactie voor nieuwe tackers.

Tacker Reparatie aanvragen

Everwin Servicebeurt: Tacker Reparatie Service

Om ervoor te zorgen dat je tacker altijd in optimale conditie is, biedt Everwin Nederland de Everwin Servicebeurt (incl. Pickup & Return) aan. Na aanmelding wordt je tacker door DHL opgehaald. In het Everwin Service Center wordt het apparaat grondig geïnspecteerd, gereinigd en indien nodig gerepareerd. Onze ervaren technische specialisten zorgen ervoor dat je tacker weer als nieuw functioneert. Na de servicebeurt wordt je tacker weer naar je teruggestuurd. Let op dat de vaste prijs van de servicebeurt exclusief het gebruik van nieuwe onderdelen is. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Everwin Servicebeurt en de kosten.

Servicebeurt aanvragen

Het vervangen van de Slagpen

Bij intensief gebruik kan het voorkomen dat de slagpen van je tacker regelmatig vervangen moet worden. Ons advies is om deze reparatie altijd door een technisch specialist van een dealer te laten uitvoeren. Indien je zelf handig bent, kun je de slagpen ook zelf vervangen. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

  1. Koppel de tacker los van de luchttoevoer.
  2. Verwijder vuil en stof van de buitenzijde van de tacker. Je wil namelijk niet dat dit vuil aan de binnenkant van de tacker terecht komt.
  3. Draai de vier schroeven/bouten van de kap los en pak de kap voorzichtig van het apparaat. Pas op dat je pakking niet beschadigd.
  4. Verwijder nu voorzichtig te slagpen.
  5. Plaats de O-ring om de nieuwe slagpen. Wij adviseren bij het vervangen van een slagpen ook altijd de O-ring te vervangen.
  6. Verdeel een paar druppels Everwin Tackerolie op de O-ring
  7. Plaats de nieuwe slagpen in het apparaat.
  8. Plaats de kap terug en draai de schroeven / bouten kruislings vast.
  9. Koppel de tacker aan de lucht en test of deze goed functioneert.

Let op: Voor alle andere reparaties adviseren we altijd om een ervaren technisch specialist in te schakelen om schade aan de tacker te voorkomen.

Benodigde Onderdelen Bestellen

Inruilactie: Ruil je oude tacker in voor een nieuwe!

Heb je een oude tacker die bijna aan vervanging toe is? Of wil je graag een nieuwe Everwin tacker proberen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Everwin Nederland heeft een speciale inruilactie waarbij je bij inruil van je oude tacker een interessante korting krijgt op een nieuwe Everwin tacker. Het maakt hierbij niet uit in welke staat je oude tacker verkeert. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en ontdek hoe je kunt profiteren van deze inruilactie.

Conclusie

Bij Everwin Nederland begrijpen we het belang van professionele service en reparatiediensten voor tackers. Met onze Everwin Servicebeurt, mogelijkheid tot het bestellen van onderdelen en de inruilactie voor nieuwe tackers, streven we ernaar om jouw tacker in optimale staat te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we je kunnen helpen met al je tacker reparatiebehoeften.
We hopen dat dit artikel je waardevolle inzichten heeft gegeven over tacker reparatie. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident