Stripnagels kopen

Stripnagels kopen?

Stripnagels kopen doe je bij Everwin Nederland.  Wij hebben een uitgebreid assortiment stripnagels voor verschillende afwerkingsbehoeften. Onze stripnagels zijn verkrijgbaar in drie varianten qua afwerking: glad, ring en schroef gegalvaniseerd.

Aanbod bekijken

Bovendien bieden we twee verschillende diktes aan, namelijk 2.8 mm en 3.1 mm. Je kunt kiezen uit een scala aan lengtes, variërend van 50 mm tot 90 mm. Een bijkomend voordeel van de stripnagels van Everwin is dat ze gegalvaniseerd zijn. Hierdoor hebben ze een verhoogde weerstand tegen roestvorming, waardoor je bevestigingen jarenlang stevig blijven zitten.

Toepassingen Stripnagels

Onze stripnagels vinden voornamelijk hun toepassing bij de montage van meubilair en algemene constructies, zoals schuttingen. Ze worden ook veelvuldig gebruikt in de prefab-industrie. Met de hoogwaardige stripnagels van Everwin kun je betrouwbare en duurzame verbindingen realiseren.

Ruim assortiment bevestingsmaterialen

Everwin Nederland heeft daarnaast een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen. Verschillende series Tacker nieten, Coilnagels van hoge kwaliteit en Afwerknagels zitten in ons assortiment. Alles voor jouw Tacker dus. Heb je nog geen tacker? Ook dan ben je bij Everwin aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in de shop voor al onze Pneumatische Tackers, waaronder Coilnailers, Niettackers, Pinners en Stripnailers. Naast het gereedschap bieden wij ook compressoren aan.

Kortom, alles voor elke klus vind je bij Everwin Nederland.

Stripnagels kopen met staffelkorting

Bij Everwin Nederland hanteren we aantrekkelijke staffelkortingen voor de aankoop van stripnagels. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Hierdoor kun je efficiënt inkopen en besparen op je projectkosten. Neem een kijkje in onze webshop voor meer informatie over onze staffelkortingen.

Kies voor stripnagels van Everwin Nederland

Of je nu bezig bent met kleine klussen of grotere projecten, Everwin Nederland heeft de juiste stripnagels voor jou. Met ons ruime assortiment aan verschillende afwerkingen, diktes en lengtes ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. Bestel vandaag nog en ga met vertrouwen aan de slag met jouw projecten!

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident