Schiethamer op luchtdruk

Spijkerpistool

Schiethamer op luchtdruk

Schiethamer op luchtdruk kopen? Een schiethamer op luchtdruk bestel je eenvoudig op de webshop van Everwin®. De schiethamers van Everwin zijn zeer krachtige hechtmachines die in verschillende branches gebruikt kunnen worden. De FCN90 is s`Werelds meest compacte tacker deze is voorzien van diepte instelling, beschikt over een Smart Trigger en Triggerlock.

Door het vele aantal schoten per minuut kan er veel tijd bespaard worden. De PN90 van het merk Everwin kan wel tot 15 schoten per seconde verwerken! Tevens passen er in dit magazijn wel 150 tot 300 spijkers. Daardoor wordt deze schiethamer voornamelijk gebruikt in de pallet- en verpakkingsindustrie.

Bekijk ons aanbod

Ga je voor OK, of ga je voor Everwin®?

Tackers van Everwin zijn zeer krachtige hechtmachines. De verschillende soorten schiethamers zijn toe te passen bij verschillende werkzaamheden. Door het gebruik van een schiethamer kunnen doorgaans tijdrovende werkzaamheden tot wel 60% verkort worden. Door de snelle werking van de schiethamers en de verschillende slimme toepassingen op de machines is dit een must have voor in de bouw, palletindustrie of de prefab industrie.

Heb je hulp nodig bij de keuze van de juiste schiethamer? Everwin helpt je graag bij het maken van deze keuze. Neem gerust contact met ons op voor advies of hulp.

Schiethamer

Wist je dat?

Schiethamers is in de volksmond eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten tackers. Everwin heeft een groot aanbod tackers altijd op voorraad. Door onze grote voorraden kunnen wij snel leveren aan de vakman, sommige projecten kunnen nou eenmaal niet wachten! 

Heeft de organisatie waar jij werkt veel tackers óf bevestigingsmaterialen nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leveren graag grote voorraden gereedschappen én bevestigingsmaterialen. Door onze groot aangelegde voorraden kunnen wij vaak al de volgende werkdag leveren!

 

Opzoek naar bevestigingsmateriaal voor uw tacker?

Bekijk ons ruime assortiment coilnagels, nieten en stripnagels.

Assortiment bekijken

Waar te kopen?

Verkrijgbaar op de volgende locaties

Bekijk locaties

Reparatie & Onderdelen

Zelf reparatie uitvoeren?

Bekijk onderdelen

Vragen over onze producten

Bekijk onze veelgestelde vragen

Ga naar veelgestelde vragen

Like ons op facebook

Geïnteresseerd? Laat het zien!

Ga naar Facebook
© Everwin 2024
Ontwikkeld door Convident